Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с 156

Здравейте колеги, от вчера колата ми нещо не е в час!след 3500 оборота спира да върви!стига до 7000 ама с много зор и се мъчи сякаш не и стига горивото!вчера заредих на една неизвестна бензиностанциа ама след това си варвеше добре!наскоро махнах катализатора и смених ремъците,но не ми се вярва да е от това!ако на някой му се е случвало подобно нещо моля да ми помогне:предварително благодарямотора е 1800 тс

всички ще ти кажат,че е дебитомер.Отиди на диагностика за по сигурно,макар че не във всички случаи ще ти даде грешка.
    едит:не се притеснявай
    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

А ремъците къде ги смени? И оттогава ли не върви или и преди това?
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

утре ще я карам на диагностика-а ремъците ги смених преди 300 км!вървеше си добре до вчера!одеве и сложих една добавка за почистване на горивната система ама пак си е така

Comment

да пишеш утре какво е казала диагностиката
          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от bojo44 Покажи съобщение
            Здравейте колеги, от вчера колата ми нещо не е в час!след 3500 оборота спира да върви!стига до 7000 ама с много зор и се мъчи сякаш не и стига горивото!вчера заредих на една неизвестна бензиностанциа ама след това си варвеше добре!наскоро махнах катализатора и смених ремъците,но не ми се вярва да е от това!ако на някой му се е случвало подобно нещо моля да ми помогне:предварително благодарямотора е 1800 тс
            Моята го правеше същия номер, на диагностика не показа никакви грешки,казаха ми че щяло да даде грешка на дебитомера само ако се е скапал на цяло,рискувах и смених дебитомера и тръгна ненормално тая кола,а аз я карах със скапан дебитомер близо година.Но иди все пак на диагностика.Успех.
            sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от bojo44 Покажи съобщение
              Колега, сигурно всички бензинови 156ци са го имали или ще го имат този проблем. И е писано, та писано по въпроса...
              Потърсете и прочетете, преди да пишете... Форумът е пълен с едни и същи въпроси и отговори...

Успех

Comment

мерси колеги,утре ще ви кажа каква съм я свършил-тъкмо се хвалих на ляво надясно,че не сам барнал нищо за цяла година и ето ми сега като много плямпам!някой ме прокълна

Comment

Най-лесно е да откачиш буксата на дебитомера и ако тръгне .... ясен ти е отговора за проблема.
                  А никой не те е прокълнал ...всяка алфа минава по тоя път на определени километри....
                  Alfa156 Against All

Comment

днес ходих при моя майстор и той е алфист , свали си от неговата 145 ца дебитомера и го сложихме на мойта!варвеше супер много!поръчах си от софия и утре ще го слагам!145 лева с отстъпка немски ама забрайх марката!утре ще ви кажа дали съм доволен!

Comment

Добре де.аз като ми беше дебитомера мъртав,колата не искаше да върви и се мъчеше да гасне в ниските обороти.след като минеше 2500 оборота забравяше,че и трябва нов дебитомер и тръгваше.да не говоря,че като минеше пък 4500 оборота и искаше да се обърне и да си загризе ауспуха,толко много вървеше без дебитомер,но след като преодолее ниските обороти.сега си върви във всичките и на 7200 иска да се обръща да хапе мене обаче.
                      sigpic
                      156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

Първоначално публикувано от saint78 Покажи съобщение
                        сега си върви във всичките и на 7200 иска да се обръща да хапе мене обаче.
                        Макс мощноста на двойката е на 6500, ако не е ремапната......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

как да го разбирам това Ники,че на 6500 трябва да ме изплюе прекъсвача ли?защото няма такова нещо при мен.удря прекъсвач на 7200,7300.
                          sigpic

Comment

има предвид,че няма смисъл да я цедиш толкова или поне аз така го разбирам
                            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

то става без да искам колега.докато се усетя и тя вдигнала много и прекъсва.скороста и удоволствието от нея увлича,нали знаеш.а като кара и 156 човек още повече.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X